Nieuw: VVV Cadeaukaart

maandag 8 januari 2018

VVV bon maakt plaats voor eigentijdse VVV Cadeaukaart

VVV bon verdwijnt en maakt na 42 jaar plaats voor een nieuwe, eigentijdse VVV Cadeaukaart
De 360˚ Cadeaukaart is leuk om te geven en te krijgen

‘Geven wordt nog leuker’, is de slogan waarmee VVV Nederland de vervanger van de oude, vertrouwde papieren VVV Cadeaubon introduceert. De nieuwe VVV Cadeaukaart kan eenmalig worden opgewaardeerd met een bedrag tussen €5 en € 150 en biedt nu de grootste besteedbaarheid in winkels én webshops, bovendien is het saldo in delen te gebruiken. Met de nieuwe cadeaukaart wil VVV Nederland haar marktpositie verder versterken.
De papieren VVV Cadeaubon is de bekendste en meest favoriete cadeaubon van Nederland (*bron: GfK Gift Card Monitor 2016). Directeur Giftcards VVV Nederland Erwin de Zeeuw: “Die positie willen we behouden en uitbreiden. De VVV Cadeaukaart bereikt ook de groeiende groep jongeren die vooral online winkelt en keuzevrijheid waardeert. Niet alleen geven wordt leuker, ook krijgen!”

Ruime besteedbaarheid, dus veel keuze.
Net als de VVV Cadeaubon is de nieuwe VVV Cadeaukaart te besteden bij duizenden grote en kleine winkels, vrijetijdsbestedingen, wellness, horeca en goede doelen. Daarnaast kan je met de VVV Cadeaukaart nog eens miljoenen producten online kopen bij honderden aangesloten webshops. Doordat het saldo in delen te besteden is kun je zelf besluiten wat je waar wilt kopen.

Stimulans voor economie
“VVV Cadeaukaart stimuleert de lokale en regionale economie”, zegt De Zeeuw. “Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de cadeaukaarthouders gemiddeld tot de dubbele waarde van de kaart besteedt in de winkel/webshop waar zij hun kaart verzilveren. Deelnemende winkeliers en ondernemers krijgen dus meer klanten die meer uitgeven. Met de extra online besteedbaarheid is de cirkel rond en spreken we van een 360˚ cadeaukaart.” 

Veilig en vertrouwd
De VVV Cadeaukaart voldoet volledig aan de eisen die het Keurmerk Cadeaukaarten stelt. Daarnaast bieden wij de consument, én de acceptanten, een 100% veilige kaart want het uitstaande saldo staat op een aparte stichting derdengelden rekening die onder toezicht van DNB en AFM staat.