VVV Brabantse Wal

VVV Brabantse Wal: onder die naam is de VVV in het gebied sinds mei 2008 actief. Op basis van de samenwerkingsovereenkomst toerisme van 1 juli 2008 tussen de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht geven we het toerisme in het gebied een flinke impuls.

VVV Brabantse Wal maakt organisatorisch onderdeel uit van de gemeente Bergen op Zoom (afdeling Werken en Recreëren). Het personeel is in dienst van deze gemeente. Dit model waarborgt een efficiënte koppeling tussen beleid en uitvoering. Dit maakt dat sprake is van een goede wisselwerking en een efficiënte inzet van mensen en geld. VVV Brabantse Wal is, via een franchiseformule, aangesloten bij VVV Nederland. Naast de hoofdvestiging in Bergen op Zoom, Steenbergsestraat 6 (in stadspaleis het Markiezenhof),  kent de Brabantse Wal twee VVV Informatiepunten; Gemeentehuis in Woensdrecht en Gummaruskerk in Steenbergen. 

Lees meer over wat wij doen en over de toekomstige ontwikkelingen in het jaarverslag 2019 en het Visiedocument "Laat u inspireren".

Onze partners
Gemeente Bergen op Zoom
Gemeente Steenbergen
Gemeente Woensdrecht
Stichting De Brabantse Wal
Ondernemersvereniging Brabantse Wal
RWB
Stadsgidsen Bergen op Zoom
Aangenaam Bergen op Zoom
Het Markiezenhof
CKB De Maagd
Gebouw-T
VVV Nederland
Visit Brabant
Vestingsteden Nederland
Waterpoort
Geopark
Zuiderwaterlinie

VVV kantoren regio West- en Midden Brabant
VVV Altena Biesbosch 
VVV Brabantse Wal 
VVV Roosendaal
VVV Tilburg
VVV Zundert
VVV Moerdijk
VVV Geertruidenberg