Vanwege COVID-19 (coronavirus) is VVV Brabantse Wal gesloten tot nader bericht.
Wij zijn wél per e-mail bereikbaar, stuur je bericht naar info@vvvbrabantsewal.nl en wij nemen contact met je op.

Associated with COVID-19 (coronavirus), we are closed until further notice.
We are available by email, please send your message to info@vvvbrabantsewal.nl , we will contact you as soon as possible.

Welkom op de Brabantse Wal

.... waar Brabant Zeeland kust ....

Op de grens van Brabant en Zeeland ligt de Brabantse Wal, één van de drie Landschappen van Allure in Noord-Brabant.
Een gebied waar natuurschoon, monumenten en culturele evenementen met elkaar verweven zijn. Het gebied valt op door een grote verscheidenheid in landschappen.

De uitgestrekte bossen rondom Woensdrecht en Wouwse Plantage zijn een waar eldorado voor fietsers en wandelaars.
Voor de waterrecreanten is er volop aanbod in Steenbergen.  In het midden van het gebied ligt Bergen op Zoom. Meer dan 800 monumenten in deze stad vertellen het verhaal van een rijk en bewogen verleden.