Rondleiding en High Tea Landgoed De Hertgang

Landgoed De Hertgang werd eind vijftiger jaren van de vorige eeuw aangelegd op de Brabantse Wal in Halsteren. De terreinen waren deels woest, deels in gebruik voor de teelt van asperges. Een gedeelte was afgegraven voor zandwinning na de overstromingsramp in 1953. Het zand werd gebruikt voor herstel van dijken in Zeeland. De Brabantse Wal is hier zo'n 12 meter hoog. Bovenop de Brabantse Wal bevindt zich een lichte zandgrond, die makkelijk stuift (het 'smoort' zeggen ze hier), beneden zorgt het kwelwater van de Brabantse Wal voor drassige weilanden overgaand in landbouwgebied van zeeklei.
Onder leiding van een gids krijg je een rondleiding door de tuinen en het arboretum. Het is ook mogelijk om het bezoek te combinatie met een high tea. 

Arrangement 1:
Een bezoek aan de tuinen en arboretum van Landgoed de Hertgang. Je maakt een wandeling langs de uitgezette route. In het bezoekerscentrum kan koffie of thee met wat lekkers genuttigd worden tegen betaling.

Arrangement 2:
Je wordt ontvangen met koffie, thee en iets lekkers in het bezoekerscentrum. Er wordt een presentatie over de Brabantse Wal en Landgoed de Hertgang gegeven gevolgd door een rondleiding door de tuinen en arboretum. 

Arrangement 3:
De High Tea begint met het zoete gedeelte, daarna volgt een presentatie over de Brabantse Wal en Landgoed de Hertgang met een rondleiding door de tuinen en het arboretum. Vervolgens wordt het hartige gedeelte geserveerd inclusief een glas wijn of fris. 

Inclusief
Arrangement 1:
bezoek en rondleiding o.l.v. een gids door de tuinen en het arboretum van Landgoed De Hertgang

Arrangement 2:
bezoek en rondleiding o.l.v. een gids door de tuinen en het arboretum van Landgoed De Hertgang. Koffie of thee en iets lekkers.

Arrangement 3:
bezoek en rondleiding o.l.v. een gids door de tuinen en het arboretum van Landgoed De Hertgang en een High Tea inclusief een glas wijn of fris.

Tijd
Arrangement 1: 1 uur
Arrangement 2: 2 uur
Arrangement 3: 3 uur

Aantal Personen
minimaal 6, maximaal 40

Prijs
Arrangement 1: € 4,50 p.p.
Arrangement 2: € 9,50 p.p.
Arrangement 3: €25,00 p.p

Meer informatie over de organisatie en andere arrangementen van deze aanbieder kun je vinden op www.dehertgang.nl.

Exclusief reserveringskosten. Op al onze reserveringen zijn de Algemene VVV Voorwaarden van toepassing.