Brabantse Wally's Gezinsrally

Brabantse Wally maakt graag ontdekkingstochten over de Brabantse Wal. Nu is hij tijdens zijn laatste zwerftocht door het prachtige herfstlandschap van de Brabantse Wal iets heel belangrijks verloren. Wally vraagt jullie hulp!

Leg de prachtige route af door en langs polderlandschappen, bossen, heide, water en historische plekken. En mocht je de Brabantse Wal op je duimpje kennen, dan beloven we dat we je zeker zullen verrassen met schitterende verborgen weggetjes en paden.

Je vindt je weg met de coördinaten en tips die Wally je onderweg geeft. Onderweg stop je op een zevental leuke plekken waar je opdrachten voorgeschoteld krijgt die na voltooiing de oplossing opleveren. Op drie van die zes plekken wordt je ontvangen door een van Wally’s kameraden. Zij zorgen daar voor een klein herfstgerechtje en drankje als je kiest voor het arrangement 'Wally's herfsfkeuken'!

Lees meer op www.akkermans.com/uit-met-akkermans/brabantse-wally-s-autorally

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 20.00 per deelnemende auto
Volwassenen € 14.50
Kinderen € 9.50 t/m 12 jaar

Zondag 18 oktober 2020 Vanaf 10:00 tot en met 15:00

* Met de rally ben je circa 4,5 uur bezig. Er wordt gewerkt met gespreide starttijden om drukte op de ontvangstlocatie en onderweg te voorkomen.