Bergen op Zicht

Voor de vierde keer wordt Bergen op Zicht georganiseerd door Stichting Bergen op Zicht in samenwerking met Rotaryclub Bergen op Zoom en Stichting Samen in de Regio. Het doel van Bergen op Zicht is om een evenement te organiseren waarbij de inwoners van de gemeente Bergen op Zoom elkaar kunnen ontmoeten en kunnen laten zien wat zij allemaal doen in hun vrije tijd, vanuit hun hart. Samen muziek maken, sporten, zorg verlenen, de maatschappij versterken en mensen dichter bij elkaar brengen. Het is een dag om te laten zien dat we veel doen zonder dat daar iets anders tegenover hoeft te staan.

Het evenement vindt plaats in de binnenstad, te weten: de Grote Markt, de Fortuinstraat, een stuk van de Steenbergsestraat, op het terrein van Het Markiezenhof, de Hofstraat en het Sint-Catharinaplein.

Onder de deelnemers bevinden zich sportverenigingen, zorginstellingen, culturele organisaties, scouting, hobbyclubs, muziekgroepen, politie, brandweer, gemeente, goede doelen, ambulance en nog veel meer organisaties.

Gratis toegang

Zaterdag 18 september 2021 Vanaf 12:00 tot en met 17:00