Augustus 2023 - Deze ondernemers zijn nieuw op de Brabantse Wal!

B&B Bed met Paard - B&B Bed met Paard ligt in Bergen op Zoom en biedt een appartement met een tuin én met onderdak voor je paard.
Natuurcamping Jachthuis Dinteloord -  Bij deze camping in de Dintelse Gorzen geniet je van de rust en de ruimte. 
B&B Sfeerhuisje Alink - Deze modern ingerichte B&B ligt aan de rand van Halsteren. Steek 's avonds je eigen barbecue aan en geniet de volgende ochtend van een huisgemaakt ontbijt.
B&B Cinco - Op het hoogste punt van de Brabantse Wal, aan de Rijzendeweg ligt B&B Cinco. In deze B&B kom je écht tot rust en geniet je van het weidse uitzicht.
Camperplaatsen The Hive - Op deze locatie sta je bij een woonboerderij met een natuurvijver, fruitbomen en een bijenstal.
B&B de Wetenschap - Slaap in de oude pastorie in het gezellige dorp Kruisland.

Restaurant Nostro - Bij dit Italiaanse restaurant in Bergen op Zoom geniet je verse anti pasti, heerlijke pizza of een lekkere pasta. Binnen is genoeg plek en ook buiten op het Beursplein zit je goed.
Restaurant Sentido - Dit restaurant haalt Mexico naar Bergen op Zoom. De Mexicaanse kleuren, geuren en smaken vind je terug op je bord, een hele beleving.
Restaurant De Gouverneur - Met uitzicht op de dikke boom (in Bergen op Zoom) geniet je hier van een lunch, diner of borrel.
Bistro Bar Marco  - Een kleine bistro op de hoek van het Beursplein in Bergen op Zoom.
Brasserie Hogediep - Een sfeervol eetcafé aan de haven in het pittoreske dorp De Heen. 

Benieuwd naar alle andere restaurants en overnachtingsmogelijkheden op de Brabantse Wal? Kijk snel verder.