Juli 2023Er is geen betere manier om stad en streek te leren kennen dan te voet! Nieuwsgierig naar de rijke historie van de Brabantse Wal? Gidsen van Stadsgidsen Bergen op Zoom en de Bergse Kamer, en de StadsHerauten Steenbergen heten je van harte welkom! Laat je rondleiden tijdens een wandeling met een bezoek aan de monumenten in Bergen op Zoom en Steenbergen. Welke wandeling bij jou past? We adviseren je graag!

Je kunt voor jou en je groep een wandeling reserveren en naar hartenlust zelf indelen. Kies bijvoorbeeld voor een Stadswandeling in Bergen op Zoom met bezoek aan de Sint Gertruduskerk. Een gids van Stadsgidsen Bergen op Zoom neemt je 1,5 uur meer op pad en vertelt je alles over de stad en haar monumenten. Sluit je liever bij een groep aan? Kijk dan in onze agenda en reserveer. Ga bijvoorbeeld mee ondergronds in de Verborgen Vesting.

Liever zelf op pad? Ook dat kan, aan de hand van een stadswandelingboekje wandel je zelf door de stad. Gaan er kinderen mee? Kies dan voor de Stadsstenen Familie Speurtocht met allerlei leuke doe-, denk-, en zoekopdrachten. Deze leuke wandelingen zijn verkrijgbaar bij VVV Brabantse Wal.