Er is zoveel te zien en te doen op de Brabantse Wal dat één dag nooit genoeg is om alles te beleven. Een weekendje weg met vrienden, met het gezin er op uit, een romantische citytrip of voor business? Op de Brabantse Wal vind je voor iedere gelegenheid een accommodatie die bij je past. Van een gezellige Bed & Breakfast en kamperen bij de boer tot slapen in een sfeervol hotel of op je eigen boot.

Wat de Brabantse Wal uniek maakt, zijn de originele overnachtingsadressen. Slapen in een heuse Fokker of op het water, in een wijnvat of in een Safaritent. Je kunt het zo gek niet bedenken of de gastvrije ondernemers op de Brabantse Wal hebben het. Ook Pipowagens, Tipitenten, Finse Kota’s, beachlofts en slapen in een abdij staan tot je beschikking. 

Wil je graag overnachten in een hotel? De Brabantse Wal biedt verschillende mogelijkheden. 
Denk hierbij aan de oudste herberg van Nederland, een luxe hotel aan het water of kom heerlijk tot rust in een bosrijke omgeving. 

Verblijf je graag in een Bed & Breakfast ook dan is er volop keuze. 

Verschillende B&B's zijn gevestigd in de bourgondische binnenstad van Bergen op Zoom, maar ook buiten de stad zijn er mogelijkheden.

Kom je liever met de caravan of camper naar de Brabantse Wal? Bekijk dan snel alle camping en camperplaatsen. 

Ook aan de waterrecreanten is gedacht. Kom met je boot naar de Brabantse Wal en ontdek de omgeving vanaf het water.

Kom je met een groep? Kijk dan snel verder. Groepsaccommodaties zijn er ook!