Ontmoet Roosevelt en de Markies

Je wordt bij Huys van Roosevelt ontvangen door de gids. Tijdens het nuttigen van een kopje koffie/thee met Zeeuwse bolus geeft de gids een korte inleiding over de roots van Roosevelt. Daarna neemt hij je mee voor een culturele dorpswandeling met bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum. Het inspirerende Rondje Roosevelt wordt op passende wijze afgesloten met een lunch bestaande uit typische streekgerechten in het sfeervolle themarestaurant, waar de Roosevelts prominent aanwezig zijn.

Na de lunch vertrek je voor een bezoek aan Bergen op Zoom. Daar word je ontvangen door een stadsgids die je alles vertelt over de rijke historie van deze stad. De stadswandeling wordt afgesloten met een bezoek aan het statige monumentale stadspaleis en museum Het Markiezenhof.

Tijd
6,15 uur, inclusief de reistijden

10:00 - 12:00 uur Je wordt bij Huys van Roosevelt ontvangen door de gids. Na het nuttigen van een kopje koffie of thee met Zeeuwse Bolus ga je op pad voor een culturele dorpswandeling in Oud-Vossemeer met bezoek aan de Roosevelt expositie
12:00 – 13:30 uur Aansluitend geniet je met je groep van een heerlijke lunch waarbij je kunt kiezen uit een seizoensafhankelijk vleesgerecht of visgerecht (op te vragen bij reservering)
13:30 – 14:15 uur Je reist op eigen gelegenheid van Huys van Roosevelt naar Bergen op Zoom
14:15 – 16:15 uur Aankomst in Bergen op Zoom. Stadswandeling met een bezoek aan het Markiezenhof
16:15 uur Einde programma

Aantal Personen
minimaal 10, maximaal 20 personen

Prijs
€ 40,50 p.p. en €60,00 per groep (max. 20 pers) voor rondleiding museum het Markiezenhof

Exclusief reserveringskosten. Op al onze reserveringen zijn de Algemene VVV Voorwaarden van toepassing.


Meer informatie over deze organisaties en andere arrangementen van deze aanbieders kun je vinden op www.huysvanroosevelt.nl