…waar Brabant Zeeland kust…
Maak met collega`s een uitstapje naar de Brabantse Wal. Langs de grens van Zeeland en Vlaanderen ligt dit opvallende landschap. Waterrijk Steenbergen, historisch Bergen op Zoom en wielergemeente Woensdrecht zijn een bezoek meer dan waard.

Bergen op Zoom
Bergen op Zoom is cultuur proeven, shoppen en culinair genieten in een historische ambiance. Een stad met meer dan 800 jaar geschiedenis. Nieuwsgierig naar de rijke historie van de stad? Ga ondergronds in de Verborgen Vesting. Loop mee met een stadswandeling en bezoek een van de monumenten óf het oudste Stadspaleis van Nederland: het Markiezenhof.

Markiezenhof
Een unieke setting voor jouw personeels- of bedrijfsfeest, vergadering, bedrijfspresentatie, congres of seminar? Het Markiezenhof is het oudste Stadspaleis van Nederland en daarmee de perfecte locatie voor al jouw zakelijke events. Een inspirerende omgeving met keuze uit meerdere ruimtes, waaronder een ware Hofzaal. Van kleiner gezelschap tot honderden gasten. Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken! Ontdek hier de mogelijkheden in het Markiezenhof of mail naar markiezenhof@bergenopzoom.nl.

Tekst loopt door onder de foto`s.

Suppen Steenbergen
Suppen in de natuurgebieden Slikken van de Heen of de Steenbergsche Vliet, met zonsopkomst of -ondergang of in de vorm van een Yogales? Dat kan allemaal in waterrijk Steenbergen! Stap met je collega`s op het supboard en geniet van de vergezichten en geluiden van de natuur. Sluit deze dag af met een lunch of gezellige barbecue.

Rondleiding en proeverij Woensdrecht
Wie de Brabantse Wal zegt, zegt culinair genieten. Niet alleen met de befaamde 3A`s (aardbeien, ansjovis en asperges), maar ook gebak, bier en wijn. Kies voor een geheel verzorgde rondleiding over Domaine de Brabantse Wal en Aspergehoeve Koolen: kom er achter hoe ze de échte Brabantse Wal asperges telen, de druiven verbouwen en de wijn maken. Je sluit af met een heerlijke proeverij.

Nieuwsgierig geworden naar de personeelsuitjes op de Brabantse Wal? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
info@vvvbrabantsewal.nl of 0164 - 277 482