t/m 9 januari 2022

Bergen op Zoom
Plan je route
Afstand:

Het Bergs Winterparadijs 2021/2022 komt er weer! Ondanks de beperkingen en huidige Coronaregels is er besloten om toch het zo prachtige Winterparadijs weer te gaan organiseren. Schaatsplezier voor jong & oud en entertainment in de gezellige horeca. Check voor je bezoek de openingstijden en Coronamaatregelen op Bergs Winterparadijs (stichtingwinterevents.nl)

• dagelijks t/m 9 januari 202210.00 - 23.00 uur
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • 24-12 en 31-12 geopend tot 18.00 uur. In verband met schoolschaatsen donderdag, vrijdag en maandag de ijsbaan geopend voor publiek vanaf 15.00 uur. Op zaterdag en zondag tot 13.00 uur is een gedeelte van de ijsbaan afgeschermd voor de hele kleintjes. Check voor actuele openingstijden https://www.stichtingwinterevents.nl/evenementen/bergs-winterparadijs

• € 6,00 Tarieven groepen op aanvraag. Schaatshuur 5,--

Neem alvast een kijkje