Sportieve arrangementen
Niet alleen de ontspannen fietser komt aan zijn of haar trekken op de Brabantse Wal. Voor de sportieve fietser zijn er volop uitdagingen met soms een pittige klim. Ontspanning door inspanning! RTC De Pedaleurs en Lolpassiebiking bieden spannende, uitdagende mountainbiketochten met ervaren begeleiding. Voorwaarde is dat je niet bang bent van een beetje modder!

Culinaire arrangementen
De lekkerste fietstochten van de Brabantse Wal! Op de Brabantse Wal hebben enkele ondernemers de handen in één geslagen en aantrekkelijke fietsroutes uitgezet, waarbij je hier en daar geniet van een culinaire stop.

Happen & Trappen De Brabantse Wal 50km
Deze route voert je over de Brabantse Wal, waarbij de steilrand direct opvalt: een abrupte overgang van de hoger gelegen zandgronden naar de lager gelegen zeekleipolders. Bos, heide en water maken het gebied tot een aantrekkelijke bestemming voor fietsers en wandelaars. Het is niet voor niets uitgeroepen tot Natura 2000-gebied, wat betekent dat het hier vooral draait om ‘de natuur beleven, gebruiken en beschermen’. Let ook op de vogels; de diversiteit aan broedvogels is het hoogste van heel Nederland. Ondernemers langs deze route ontvangen je gastvrij! Wil je dit arrangement reserveren? Klik hier voor meer informatie.