Vissen

Contact

Vissen
Steenbergsestraat 6
4611 TE BERGEN OP ZOOM
Plan je route

vanaf jouw locatie

Vissen in Bergen op Zoom en Steenbergen kan op verschillende plaatsen. Voor het vissen gelden wel enkele regels. Je hebt een VISakte nodig die door de overheid wordt uitgegeven. Verder heeft iedere visser in principe een schriftelijke vergunning nodig van diegene die het visrecht bezit of huurt. De VISakte en andere vergunningen zijn in Bergen op Zoom o.a. verkrijgbaar bij Hengelsporthuis "Jurgers", Parallelweg 109, t. 0164-233056. 

Bij VVV Brabantse Wal zijn week- en jaarvisvergunningen verkrijgbaar die in combinatie met de VISakte zijn te gebruiken voor de volgende wateren:
Grote Melanen, vijver Kapitein Wielemanlaan, Wateren Fort de Roovere, Kanovijver, vijver Kornoeljelaan, vijver Hortensialaan, vijver Kapitein Perrotstraat, Theodorushaven, Oude Binnenhaven, Binnenschelde, Spelevaartplas, Oude Buitenhaven, Ham, Plaatvliet, Zwanenvliet, Oude Vissershaven, Kreeftenputten, Schippersvliet, Baarsvliet, Ganzevijvers, vijver Potlodenlaan, Ravelijn, Gageldonkvijver, Vijverbergvijvers en het Anton van Duinkerkenpark.

Ook zijn de gratis jeugdvergunningen, voor jongeren onder de 17 jaar, verkrijgbaar bij VVV Brabantse Wal. 

Locatie