VVV Brabantse Wal: onder die naam is de VVV in het gebied sinds mei 2008 actief. Op basis van de samenwerkingsovereenkomst toerisme van 1 juli 2008 tussen de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht geven we het toerisme in het gebied een flinke impuls.

VVV Brabantse Wal maakt organisatorisch onderdeel uit van de gemeente Bergen op Zoom (afdeling Stedelijke Ontwikkeling). Het personeel is in dienst van deze gemeente. Dit model waarborgt een efficiënte koppeling tussen beleid en uitvoering. Dit maakt dat sprake is van een goede wisselwerking en een efficiënte inzet van mensen en geld. VVV Brabantse Wal is, via een franchiseformule, aangesloten bij VVV Nederland. Naast de hoofdvestiging in Bergen op Zoom, Steenbergsestraat 6 (in stadspaleis het Markiezenhof),  kent de Brabantse Wal drie VVV Informatiepunten; Volksabdij in Ossendrecht, Gummaruskerk in Steenbergen en bij Stayokay in Bergen op Zoom. Naast de VVV vestigingen kent het gebied op diverse locaties digitale VVV informatiezuilen.

Lees meer over wat wij doen en over de toekomstige ontwikkelingen in het Jaarverslag 2018 en het Visiedocument "Laat u inspireren".

VVV Brabantse Wal