Culinaire asperge-happening 'Restaurant op het Land'

Een pop-up restaurant, midden tussen de aspergevelden, waar 3 weken lang een culinaire asperge-happening plaatsvindt. Waar smaak, sfeer en beleving hand in hand gaan. En waar volop genoten kan worden van het witte goud.

Restaurant op het Land is een concept en event van Restaurant ’t Spuihuis Bergen op Zoom en Frenk Theuns & Co. Restaurant op het Land werkt samen met aspergeteler Luysterburg uit Heerle voor de aanvoer van dagelijks verse asperges en met familie Aarden uit Wouw die hun locatie graag ter beschikking stelt voor dit unieke pop-up restaurant. 

Let op; dit restaurant bevindt zich aan de Bergsebaan 12a in Wouw, niet in Bergen op Zoom.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 5 mei 2018 tot Zondag 27 mei 2018

Dag Van Tot
Zondag 11:00 23:00
Maandag 11:00 23:00
Dinsdag 11:00 23:00
Woensdag 11:00 23:00
Donderdag 11:00 23:00
Vrijdag 11:00 23:00
Zaterdag 11:00 23:00

Bergsebaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
4622 RN, Bergen Op Zoom