Websessie T-Tijd

VisitBrabant nodigt alle Brabantse Leisure-ondernemers: verblijfsaccommodaties, attracties en horeca van harte uit voor de gratis websessie T-Tijd | Tijd voor Toerisme. Tijd om met elkaar in gesprek te gaan over het Toeristisch seizoen dat voor de deur staat. Elke gast telt, elke besteding ook. En dus moeten we ons maximaal voorbereiden op het komend toeristisch seizoen. Ze staan te popelen om de campagne 'Hier moet je zijn in Brabant' op te schalen - zodra de ontwikkelingen het toe laten - en ze helpen je graag in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Inhoud websessie
In de speciale gratis websessie T-Tijd worden 10 praktische tips en tools aangereikt waarmee je in een handomdraai aan de slag kunt. Doe jij bijvoorbeeld al mee met de campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’? Weet je hoe je straks kunt profiteren van de toename van het aantal fietsers en wandelaars? En wil jij tips hoe jij je gasten nog meer kunt inspireren tot een langer bezoek? In deze sessie vertellen ze je hier graag meer over. Uiteraard is er ook gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Kortom: benut dit anderhalf uur goed. Zij staan klaar om je te ondersteunen. Samen maken we Brabant.

Praktische informatie

  • Wanneer:  Donderdag 11 maart
  • Tijd: 15:00 - 16:30 uur
  • Waar: Online sessie via een link. 
  • Voor wie: Brabantse Leisure-ondernemers: verblijfsaccommodaties, attracties, horeca (eigenaar/ general manager/ marketing & communicatie)

Aanmelden vóór 4 maart 2021
Klik hier om je aan te melden
Je ontvangt de deelnamelink naar de online sessie nadat je aangemeld bent.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ze op te nemen!