Even voorstellen
Ik ben Kathelyn, een 20-jarige studente die nu in het derde jaar zit van de opleiding Travel en Hospitality aan de Rooi Pannen in Breda. Samen met mijn ouders en zus woon ik al heel mijn leven in Bergen op Zoom, 1 van de 3 gemeenten van de Brabantse Wal. Hierdoor was het ook een logische keuze om mijn eerste stage te volgen bij VVV Brabantse Wal. Naast bezoekers ontvangen aan de balie, hou ik ervan om dagelijks bezig te zijn met van alles en nog wat. Van nieuwe recepten proberen tot naar het bos gaan om te wandelen, als het me er maar van weerhoudt om stil te zitten.

Mijn favoriete plek
Na 5 maanden stage bij VVV Brabantse Wal heb ik veel nieuwe plekken mogen ontdekken en oude plekken mogen herontdekken. Dit is waarom ik als favoriete plek heb gekozen voor Landgoed Lievensberg, een plek waar ik vroeger regelmatig kwam en vanaf nu weer vaker heen wil gaan. Het is een plek die veel variatie biedt en waar voor iedereen wel wat te doen is.

  

Natuurpoort Lievensberg
Vanuit Natuurpoort Lievensberg kun je op je gemak de natuur ontdekken en tijd voor jezelf nemen. Maar ook is het mogelijk om hier lekker actief bezig te zijn, zo kan je hier wandelen en klimmen in het Klimbos. Ook voor fietsers en mountainbikers is dit een mooie plek. Naast de prachtige bossen is er ook genoeg horeca waar je kan genieten van een drankje of een hapje zoals bij ’t Appeltje, Villa Heidetuin en Brasserie BoZlust. Door al deze verschillende mogelijkheden en kwaliteiten die Landgoed Lievensberg biedt is het zeker een aanrader om naartoe te gaan.

Bedankt
Nu dat de paar maanden stage er weer op zitten wil ik graag de collega’s en bezoekers bedanken voor alles wat ik heb geleerd bij VVV Brabantse Wal. Dit heeft mij niet alleen verder gebracht in mijn studie maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling. Hierna zal ik te vinden zijn bij Landal Beach Resort Ooghduyne, waar het hopelijk net zo’n leuke en leerzame tijd zal zijn.

Bedankt en tot ziens!