zaterdag 16 oktober

Vive la Fête

Vive La Fête staat al jarenlang garant voor een opwindend muzikaal feest. Sinds 1997 brengt het duo Danny Mommens en Els Pynoo dansbare electro-rock, met een vleugje kitch, met invloeden uit de new wave en daar doorheen sijpelende Franse melodieën. Op zaterdag 16 oktober 2021 komt Vive La Fête naar Gebouw-T!

In 2002 vindt een bijzondere ontmoeting plaats met de onlangs overleden mode-icoon Karl Lagerfeld. De King of Fashion is direct gecharmeerd door de muziek en het uiterlijk van Vive La Fête. Hij nodigt de band uit om te spelen tijdens modeshows van Chanel in de grote modesteden Tokyo, New York, Milaan, Parijs en Berlijn. Sindsdien kom je Vive La Fête overal tegen: op festivals en op de catwalk, van Rusland tot Colombia en van Lowlands tot Roskilde.

Support:Light By The Sea

Light By…

Support:Light By The Sea

Light By The Sea is het muzikale project van Davy Knobel en Eszter Anna Baumann. Dit liefdeskoppel kiest ervoor om hun liefde en creativiteit te vereeuwigen op een prachtige plak vinyl. Light By The Sea is een mix van avant-garde- en folkrock met een pakkende popsfeer. Geïnspireerd door hun muzikale rolmodellen, brengen ze een uniek geluid in kaart van zelfontdekking en zelfrealisatie in hun artistieke rijk.

• zaterdag 16 oktober 2021om 21.00 uur

• van € 23,25 tot € 24,50