Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 2 juli

90 om van te GENIEten

Sinds 23 januari 2022 bestaat S.V. GENIE 90 jaar! Dit mooie jubileum laten ze niet zomaar aan hun voorbij gaan. Samen met hun vrijwilligers, leden en oud-leden zijn ze tot deze mijlpaal gekomen. Al negen decenia lang voorziet deze vereniging de regio Bergen op Zoom van een breed aanbod aan Dans- en Turnsport, voor jong en oud. Daar zijn ze terecht bijzonder trots op! Vandaag viert Genie haar jubileum met een spectaculaire Turn- en Dansvoorstelling bij ons in De Maagd. Heb jij ook zin in een feestje?! Alle leden van Genie bezorgen je een wervelende show.

Overdag treden de leden t/m 10 jaar op, gecombineerd met diverse selectiegroepen turnen en dans (12:00 en 15:15 uur). ’s Avonds betreden alle leden vanaf 10 jaar het podium, ook afgewisseld met diverse selectiegroepen (19:30 uur).

Neem voor een sfeerimpressie van voorgaande Genie-shows eens een kijkje op hun website: www.genie-bergenopzoom.nl

DANS, TURN & GENIE(T)!

• van € 9,00 tot € 10,00