28 augustus, 11 september en nog 2 dagen

Tentoonstelling Scouting door de jaren heen

Adres:
Streekmuseum Den Aanwas
Aanwas 29
4641 JE OSSENDRECHT
Plan je route
Afstand:

De tentoonstelling volgt alle scoutingorganisaties in de gemeente Woensdrecht door de jaren heen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de geschiedenis, maar ook naar hoe de scouting nu is ingericht.

Te zien zijn onder meer diverse foto’s en krantenknipsels, bijvoorbeeld over de Wereldjamboree in Nederland in 1995. Toen kwamen meerdere internationale scouts naar Hoogerheide. Maar ook de uniformen van  scoutingorganisaties en  diverse groepsdassen laten we zien. Ook worden er diverse scoutingtechnieken gedemonstreerd.

Speciaal voor de tentoonstelling is een geocachingroute uitgestippeld, die langs de diverse scoutinglocaties in de gemeente leidt.

• elke maand op de 2e zondag van de maand t/m 22 oktober 202213.30 - 16.30 uur
  • elke maand op de 4e zondag van de maand t/m 22 oktober 202213.30 - 16.30 uur