donderdag 30 juni

De Formule 1 show

De belangstelling voor Formule 1 is enorm toegenomen sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won. Formule 1 is zelfs op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland, niet in de laatste plaats doordat Max ook nog eens wereldkampioen werd. Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav mol en Jack Plooij.

Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs.

Nu staan Mol en Plooij sam…

Nu staan Mol en Plooij samen in De Maagd met ‘De Formule 1 Show’ om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.

• donderdag 30 juni 2022om 20.00 uur

• € 29,50