Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 15 mei

Woezel en Pip Sing-a-Long

Speciaal voor alle kinderen vanaf 2 jaar, hun ouders en grootouders, komen Woezel & Pip naar De Maagd. En natuurlijk mag je na afloop met de liefste hondjes van Nederland op de foto!

Na het grote succes van ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ en ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’ gaan we lekker zingen en dansen bij de 'Woezel & Pip Sing-a-Long'. En daarin komen natuurlijk ook de verhaaltjes uit de musicals voorbij. Het wordt één groot muzikaal meezingfeest met Woezel en Pip en al hun vriendjes, waarin ze samen met hun vriendjes in het publiek de allerleukste club ooit oprichten: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest!

Zing en dans mee met je favoriete hits bij deze show vol highlights. Stilzitten is absoluut geen optie!

• € 18,50