Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 14 mei

Flairck met ‘Back Alive!’

Flairck bestaat inmiddels 45 jaar! Deze Nederlandse topgroep speelde in Nederland, België, Japan, Chili, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Griekenland. Een jonge generatie muzikanten nam in 2017 de fakkel over van de succesvolle Nederlandse groep Flairck met onder anderen de broers Erik en Hans Visser (gitaar), Peter Weekers (fluiten) en Judy Schomper (viool). De huidige muzikanten verkennen nieuwe paden en blazen Flairck nieuw leven in!

Verwacht een brok energie met een hedendaagse toets en een verfrissende kijk op een indrukwekkend muzikaal verleden. De release van de nieuwe (vijfentwintigste!) cd op 7 oktober 2020 was voor Flairck aanleiding voor een cd-presentatietoer langs Nederlandse podia. In dit concert wisselen de muzikanten kersverse composities van de nieuwe cd af met successen die de tand des tijds glansrijk doorstonden. De echte fans kunnen dus rekenen op klassiekers als De Stoomwals, Gevecht Met De Engel, Variaties Op Een Dame enzovoort.

Pa…

Pablo Ortiz: gitaar.

Jeroen Goossens: diverse fluiten.

Joris Vanvinckenroye: contrabas.

Anouk Sanczuk: viool.