JazzBoZ

Bergen op Zoom
Plan je route
Afstand:

Op aangepaste wijze heeft JazzBoZ wat leuke festivalelementen op poten gezet. Het definitieve programma volgt zo snel mogelijk, maar er kan alvast verklapt worden dat er in het weekend van 28-30 mei een te gekke dubbeldekker door Bergen op Zoom zal rijden, voorzien van muzikanten, die de jazz live bij de mensen thuisbrengt.

Ook de schoolconcerten voor alle groepen 7 en 8 in de gemeente Bergen op Zoom gaan door. In De Maagd staan enkele muzikanten te popelen om voor de leerlingen een interactieve show weg te zetten die zij in hun klas gaan beleven. Inclusief wedstrijdelement! Welke school wint de JazzBoZ trofee 2021?

De gebruikelijke kerkdienst op zondag is aangepast naar een intieme viering die men digitaal kan volgen.

Houd de website en socials in de gaten voor alle ins en outs!

• vrijdag 28 mei 2021
  • zaterdag 29 mei 2021