Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 27 november

Sint Nicolaas wandeltocht

Adres:
Honk- en softbalclub BATTERS
Herenbaan 10
4645 RK PUTTE
Plan je route
Afstand:

Tot slot organiseert wandelvereniging De Wandelende Krabben een wandeltocht waar het hele gezin aan deel wil nemen: De Sint Nicolaastocht. Deze wandeltocht wordt georganiseerd op zondag 27 november 2022.

Enkele weken voor pakjesavond en de verjaardag van Sint Nicolaas wordt deze wandeltocht gehouden waar de goede kindervriend van zich doet spreken. Zijn Pieten delen naar oud Hollands gebruik pepernoten uit aan de deelnemers onderweg.

In een mooie omgeving op de grens met België worden routes uitgezet vanuit Putte (nabij Putte - Kapelle ; Stabroek) .

Vertrek op het meest zuidelijk gelegen stukje West-Brabant op de grens met het Belgische Putte-Kapelle meest over onverharde bospaden met veel afwisseling en met ‘eigen’ rustposten. Tevens bezoek en traktatie van Sinterklaas onderweg.

Afstanden: 7 - 14 - 21 en 28 km

• € 3,00