Ondernemersvereniging Toerisme en Recreatie Brabantse Wal

Sinds april 2010 is de Ondernemers Vereniging Toerisme & Recreatie actief op de Brabantse Wal. Bedrijven kunnen lid worden als zij gevestigd zijn op de Brabantse Wal en rechtstreeks contact hebben met gasten, denk hierbij aan campings, jachthavens, horeca en verhuurbedrijven.

De vereniging heeft twee doelstellingen en dat is ten eerste de leden regelmatig uitnodigen voor leer- en /of “doe” activiteiten ter versteviging van de onderlinge contacten en het verbeteren van de ondernemerskwaliteiten. Hiermee worden kansen geschept om door samenwerking meer omzet te realiseren. Ze gaan bijvoorbeeld op bezoek bij elkaar of op excursie bij een inspirerende ondernemer elders in het land. Ook trainingen worden gepland op het gebied van social media, fotografie, tekstschrijven etc.

De tweede doelstelling is om met lokale overheden, relevante stichtingen en onderwijsinstellingen regelmatig af te stemmen over lopende en toekomstige ontwikkelingen. Dit wordt op bestuursniveau gedaan waarbij de leden onderwerpen aan kunnen dragen die van belang kunnen zijn. Denk hierbij aan zaken als gebiedspromotie, bewegwijzering, toeristenbelasting, arrangementen, streekproducten e.d.

Interesse? Kijk op www.toerismebrabantsewal.nl voor meer informatie.